donderdag 13 september 2012

Vrouw bevalt van een 'veulen' in kerk!

Vrouw bevalt van een 'veulen'  in kerk!Gelovigen die gisteren een kerkdienst bijwoonden in een Nigeriaanse evangelistische kerk, waren getuigen van een even schokkend als ongelooflijk tafereel. Tijdens de gebedsdienst beviel een van de aanwezigen van een 'wezen' dat op een veulen lijkt.Gedurende de viering begon de zwangere vrouw te schreeuwen. Korte tijd later begon ze hevig te bloeden en beviel ze van haar afschrikwekkende vrucht.

Evangelist Silva Wealth, hoofd van de World Liberation Ministry-kerk, was al even erg geschokt als zijn parochianen. "Ik kan niet zeggen of het 'wezen' dood of levend geboren is", was zijn karige commentaar. Nadat het nieuws bekend was geraakt, werd de kerk langsheen de autoweg van Sapele naar Benin overrompeld door persmensen en nieuwsgierigen.

meer op http://5-five-5.blogspot.nl/
http://dorpenstedennederland.blogspot.nl/


7 opmerkingen:


 1. Rthenk

  13 sep 2012 10:45
  sja dit ook wat... moet ik meteen aan de verwekker denken... wat bizar is dit, berust dit op de werkelijkheid moet je zelf afvragen, er wordt veel gemanipuleerd, op het www

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fortana

  13 sep 2012 19:00
  jeetje zeg wel een beetje raar ik heb er mijn gedachtes over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gast 14 sep 2012 18:49
  WOWOWOW FUCKING SICK MINDED PEOPLE

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Broodje aap vandaag vers opdeiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ditis dus eht geen veulentje, ik heb een eigen paard en die heeft ook een veulentje gekregen. dit lijkt meer op een ezelof anders een hertje (een wel heel groot hertenkalfje)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daarom is sex met dieren hier ook verboden

  BeantwoordenVerwijderen