woensdag 9 mei 2012

Warm buiten? Deze beha brengt verkoeling!Ondergoedfabrikant Thriumph Japan heeft woensdag in Tokio de 'Bra Super Cool' voorgesteld die vrouwen tegen de warmte beschermt. Triumph wil met de beha aantonen dat de Japanners inventief moeten zijn om energie te besparen.


De 'Bra Super Cool', een beha van Triumph Japan, bevat een gel die koud wordt in de diepvriezer, maar toch zacht blijft. Daardoor heeft de vrouw in de zomer toch een fris gevoel, aldus Triumph in een persbericht. De beha is bovendien versierd met een muntblaadje dat een frisse geur verspreidt, en een belletje dat lijkt op een traditionele windgong.

De beha en een bijbehorend minirokje komen niet in de handel, maar zijn gecreëerd om te tonen dat het belangrijk is inventief te zijn om energie te besparen. Nu alle kerncentrales in Japan gesloten zijn, dreigt een energietekort als de inwoners hun verbruik niet beperken.


De Japanse regering zei eerder dat de kerncentrales gesloten zullen blijven tijdens de zomer. Daarom bereidt de regering zich voor om restricties in te voeren rond energieverbruik teneinde onverwachte onderbrekingen op grote schaal te vermijden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten