woensdag 17 juli 2013

Barbecue in Australië. Automatenvlees.


Land?
Australië.

Naam?
Coin operated public barbecue.

Wat gaat erop?
Lam, rund, vis, kreeft, garnalen, ach, eigenlijk alles.



Hoe?
Australiërs krijgen nooit genoeg van barbecues of van barbies, zoals ze het zelf noemen.
Stukken lam, plakken rund, worstjes, vis, kreeft, garnalen, het maakt ze niets uit.
Als ze maar kunnen stoken.
In parken zijn er publieke stookplekken en soms staan er ook kant-en-klare gasbarbecues waarin je een muntje moet gooien om hem aan de praat te krijgen (coin operated dus).



Bijzonderheden?
Hoe vol je ook zit, na afloop moet er een toetje gegeten worden.
Ook hier is alles eigenlijk goed.
Maar een echte Aussie eet een trifle, een laagje cake met daarop fruit, afgetopt met was vla of custard.

meer op http://5-five-5.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten