donderdag 10 oktober 2013

Een foto zegt meer dan duizend woorden.


Een foto zegt meer dan duizend woorden. 
Voor onderstaande foto’s geldt dat zeker, omdat ze ontzettend sterk zijn.Zusjes poseren drie keer. Steeds met vele jaren ertussen.Een Russische oorlogsveteraan knielt naast de tank waar hij tijdens de oorlog veel tijd in door heeft gebracht. 
Nu is het een monument.Een monnik bidt voor een oudere man die plotseling overleed tijdens het wachten op de trein in Shanxi Taiyuan, China.De hond ‘Leao’ zit voor een tweede opeenvolgende dag op het graf van haar eigenaar, die tijdens de aardverschuivingen in de buurt van Rio de Janeiro is overleden op 15 januari 2011.Een Noord-Koreaanse man zwaait naar zijn huilende familielid uit Zuid-Korea. 
Bij Mount Kumgang was er op 31 oktober 2010 een reünie tussen familieleden die al sinds de oorlog van 1950-1953 van elkaar gescheiden waren. 
Er waren 436 Zuid-Koreanen die drie dagen naar Noord-Korea mochten om hun 97 familieleden op te zoeken.De Australische Scott Jones kust zijn Canadese vriendin Alex Thomas nadat ze in Vancouver tegen de grond werd geslagen door een politieagent tijdens de rellen met betrekking tot de Vancouver Canucks.Een vier maanden oude baby is na vier dagen op miraculeuze wijze gered uit het puin na de tsunami van Japan.Een brandweerman geeft water aan een koalabeer tijdens de verwoestende Black Saturday bosbranden in Victoria, Australië.Tanisha Blevin (5) houdt de hand vast van mede Katrina-slachtoffer Nita LaGarde (105) terwijl ze worden geëvacueerd.Helen Fischer kust de lijkwagen waar haar twintig jarige neef in ligt die als soldaat is omgekomen.

meer op http://5-five-5.blogspot.nl/

1 opmerking: