zaterdag 21 maart 2015

Bizarre manieren om te sterven.Er bestaan een hoop manieren om dood te gaan. 
En gelukkig weten we (over het algemeen) niet van te voren hoe we aan ons eind komen. 
Maar het zal vast niet op zo’n spectaculaire en bizarre manier gaan als bij de gevallen hier onder.455 voor Christus: De Atheense auteur Aeschylus overleed toen een adelaar een schildpad op zijn hoofd liet vallen. 1327: Koning Edward II van Engeland werd waarschijnlijk vermoord doordat er een brandend rood ijzer in zijn anus werd gestopt en al zijn ingewanden werden weggebrand. 
Van de buitenkant was er niets te zien. 1567: Hans Steininger, burgemeester van Braunau, brak zijn nek en overleed toen hij over zijn 1,4 meter lange baard struikelde. 1771: Adolf Frederick, koning van Zweden, at zichzelf dood door een gigantisch grote maaltijd op te eten.1871: Een advocaat uit Ohio genaamd Clement Vallandigham beschoot zichzelf per ongeluk, toen hij wilde laten zien hoe het slachtoffer van zijn client zichzelf dood had kunnen schieten, in plaats van vermoord te zijn door de man die hij verdedigde. 
De verweerder werd onschuldig bevonden aan de moord, maar Vallandigham overleed aan de verwondingen.1923: George Herbert, vijfde Graaf van Carnarvon, overleed na het open scheren van een muggenbeet. 
De wond infecteerde en hij kreeg een longontsteking.1958: Acteur Gareth Jones overleed tussen de scènes door in een tv-serie. 
Zijn karakter overleed aan een hartaanval, net als hij zelf.1979: Een fabrieksmedewerker bij de Ford Motor Company genaamd Robert Williams, is de eerste persoon ter wereld die werd vermoord door een robot. 
Een van de armen van de machines raakte hem op zijn hoofd en werd hem fataal.1993: Een advocaat in Toronto viel van de 24ste verdieping van de Toronto-Dominion Centre, toen hij zichzelf tegen een raam liet vallen. Hij wilde bezoekers laten zien dat het raam onbreekbaar was. 
Het raam brak ook niet, maar viel er wel uit.2007: Jennifer Strange overleed aan ‘blaasfalen’ toen ze een Nintendo Wii probeerde te winnen bij een prijsvraag van een radioshow, genaamd ‘Hold Your Wee For a Wii’. 
Ze hield haar plas te lang in, wat haar fataal werd. 2009: Canadese folkzangeres Taylor Mitchell werd op 19-jarige leeftijd vermoord door coyotes. 
Gek genoeg is dit het enige geregistreerde geval van overlijden door deze oorzaak.2012: Edward Archibold overleed aan verstikkingen, vlak nadat hij had gewonnen bij een wedstrijd waarbij hij kakkerlakken moest eten.2014: De 21 jaar oude Oscar Otero Aguilar overleed nadat hij zichzelf per ongeluk in zijn hoofd schoot, toen hij een selfie wilde maken met een geladen pistool.

meer op http://5-five-5.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten