woensdag 1 augustus 2018

World Wide Web Day

World Wide Web Day is een wereldwijde viering gewijd aan surfen op het web, de online activiteit die de wereld binnen handbereik brengt en een schat aan kennis aan je voeten.

Het World Wide Web is bedacht door Tim Berners-Lee in 1989 in het CERN-centrum in Genève, Zwitserland, als een manier om met zijn collega's te communiceren via hyperlinks. 
Een kwarteeuw later is WWW het belangrijkste middel voor interactie, transactie en communicatie tussen mensen geworden, waardoor mensen de deur geopend hebben naar een manier die ondenkbaar was voor eerdere generaties.
We vieren World Wide Web Day door online te gaan, haastige selfies te plaatsen op sociale platforms, ruzie te maken met trollen op blogs, aantekeningen te maken van podcasts, VoIP-conferenties te houden om het weer te bespreken, back-up van onze gegevens naar servers over de hele wereld, foto's synchroniseren voor het hele gezin om te zien, online onze doktersafspraken boeken en in het algemeen onze mening uiten in discussies die vaak veel ophef doen over niets.
meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten