zondag 19 mei 2013

Vrouwen kunnen beter geen BH dragen.Jarenlang wordt vrouwen verteld dat het dragen van een beha bijdraagt aan het behouden van een stevige buste. 
Een nieuwe studie beweert het tegenovergestelde.Volgens een Frans onderzoek, geleid door professor Jean-Denis Rouillon van de universiteit van Besançon, is een beha een overbodige luxe.
De uitkomsten van de studie beweren dat een beha de borsten zelfs zuidwaarts zou sturen en dat deze niet bijdraagt aan het voorkomen van rugklachten.
"Medisch, lichamelijk en anatomisch gezien hebben borsten geen baat bij het 'ontkennen' van zwaartekracht door het dragen van een beha", meldt Rouillon. 
"In tegendeel, ze worden er zelfs slapper van."Met behulp van verschillende meetinstrumenten spendeerde Rouillon 15 jaar aan het bestuderen en meten van de borsten van 130 vrouwen, zo meldt Daily Mail.
Capucine, een 28-jarige vrouw die meedeed aan het onderzoek, zweert bij de resultaten van het onderzoek en draagt al twee jaar geen beha meer. 
"Ik zie meerdere voordelen. 
Zo adem ik gemakkelijker en heb ik minder last van mijn rug", aldus Capucine.

meer op http://5-five-5.blogspot.nl/

1 opmerking:

  1. .....dat een BH de borsten zelfs zuidwaarts zou sturen.... zuidwaarts. Daar zitten we dan in het noorden mooi mee... borstenloos.
    Of zal het een slechte vertaling zijn? :-)

    BeantwoordenVerwijderen