woensdag 26 maart 2014

Peperdure, alledaagse voorwerpen.Lekker decadent doen en met je geld strooien: niet veel mensen houden ervan. 
Toch zijn er extreem dure versies gemaakt van allerlei alledaagse voorwerpen, voor de mensen die wel graag hun geld over de balk smijten. Wij konden stiekem alleen maar lachen eigenlijk… 
Want hoeveel geld je ook hebt, je gaat je achterwerk toch niet afvegen met een velletje goud?‘Secret Circus Jeans’ van $1.3 miljoen. Ja, sorry wij stikken ook bijna…‘Theodent’ tandpasta van $300 per tube.Een krukje van massief goud ter waarde van $1.3 miljoen. Daar durft toch niemand op te gaan zitten?‘Royale Diamond’ schaakbord van $9.8 miljoen.Ipod Dock ‘AeroDream One’ van $527.463. 
Als je dit koopt, ben je een redelijke idioot, want voor deze prijs mag je minstens iets verwachten dat handig in gebruik is.Een kaars met een diamanten ketting. Ja joh, waarom niet? Hij kost daardoor ‘slechts’ $6.495.Whisky ‘Macallen 1946′ van $460.00Cupcake ‘The Golden Phoenix’ van $1060. 
Als dit niet smaakt als een engeltje die over je tong heen piest, dan weten wij het ook niet meer.Een paar sokken van ‘Vicuna’ voor het belachelijke bedrag van $3.300.Koffie ‘Kopi Luwak’ voor omgerekend $50 per kopje.‘Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne’ van (we durven het bijna niet te zeggen) $2 miljoen.Bescherm je ogen tegen de zon met deze ‘Chopard’ zonnebril voor $408.496.Met deze parfum ruiken mannen erg lekker. 
Er hangt wel een extreem hoog prijskaartje aan: $2350.Een vulpen met diamanten voor $1.4 miljoen.Gebotteld water ‘Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani’ voor $60.000. 
Water is water, toch?3-laags wc-papier met 22 karaat goud erin voor $1.3 miljoen. 
Wie durft hier zijn of haar billen mee af te vegen?

meer op https://www.pinterest.com/tfieggen/anders/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten