Ha, het is zomer.
Tijd om weer eens goed ziek te worden, want dat wordt een stuk eenvoudiger als het warmer is.
Tips om jezelf zo snel mogelijk uit te schakelen.
Er zijn 2 manieren om ziek te worden van de barbecue.
De snelste manier is om vlees te eten als het nog niet gaar is.
Dat kan je een fijne voedselinfectie opleveren doordat de ziekmakende hoeveelheden bacteriën of parasieten in de darmen terecht zijn gekomen.
We noemen hier Salmonella, Campylobacter en Staphylococcus aureau.
Wil je eens met ze kennismaken, dan adviseren we je om je snijplank niet schoon te maken, tijdens de voorbereidingen voor elke soort vlees hetzelfde bestek te gebruiken, groente en fruit niet af te spoelen en je eten onvoldoende te verhitten.
Laat het vlees ook langdurig buiten de koelkast liggen en let vooral niet op de houdbaarheidsdatum.
Je kunt er ook een gewoonte van maken om het vlees op de barbecue te laten liggen tot het aanbrandt.
Dat is de langzame manier om ziek te worden.
Eet dan vooral de zwarte korstjes op het verbrande vlees.
Houd dat vol.
Je merkt er op korte termijn weliswaar niets van, maar op de langere duur kan het je kanker opleveren.
meer op: http://5-five-5.blogspot.nl/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten