zaterdag 21 juli 2018

Kapsalon

Stil je honger met dit extreem dik makende nachthapje.

Kapsalon.

De nacht valt, maar nog steeds zijn we niet verzadigd.
We gaan langs de oerhollandse grillroom voor een kapsalon.
Deze snack werd in 2003 uitgevonden door de Rotterdamse kapper Nataniel Gomes.
Na een lange dag zwoegen met schaar en tondeuse wandelde hij de naast gelegen shoarmazaak El Aviva binnen.
Hij vroeg de shoarmaboer om alle dingen die hij lekker vond bij elkaar te doen: shoarma, patat, kaas en saus.
Het combigerecht beviel.
Al gauw kwam het bekend te staan als 'het vaste gerecht voor de kapsalon'.
De aluminium bak vol lekkernijen kwam ook in andere steden op het menu te staan.
Inmiddels vind je ook kapsalons met donervlees en kipfilet en zelfs met groenten zoals paprika en ui.
Extra groente vinden wij niet nodig, want in een kapsalon zit al sla.

Ingredi├źnten:
Patat, shoarma, twee plakken Goudse kaas, ijsbergsla, knoflooksaus en sambal.

Calorie├źn:
1272 kcal (negen bruine boterhammen met kaas).




meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten