woensdag 20 maart 2013

Vrouwen willen graag een langere man. Waarom dragen vrouwen dan hakken en mannen niet?Vrouwen dragen hakken omdat ze daardoor langere benen lijken te hebben.
En dat vinden de meeste mannen sexy.Poolse wetenschappers ontdekten dat mannen van foto's van vrouwenbenen die met Fotoshop waren  verlengd, aantrekkelijker vonden dan de afgebeelde op niet bewerkte foto's.
Volgens de onderzoekers komt dat omdat lange benen staan voor gezondheid, iets waar je je partner vaak onbewust op beoordeelt en uitkiest.

Met recht, want mensen met korte benen hebben een grotere kans op hart- en vaatziekten en suikerziekte, bleek uit ander onderzoek.
De voorkeur voor lange benen geldt ook voor vrouwen.Waarom mannen dan geen hakken dragen?
Misschien omdat mannen meer geneigd zijn op uiterlijk af te gaan dan vrouwen.
Dat is ook de reden dat vrouwen meer make-up dragen.

meer op http://5-five-5.blogspot.nl/


2 opmerkingen:

  1. Dat is wel een heel goede vraag die je daar stelt

    Laten we beginnen dat lange mannen er ook nog eens stijlvol uit moeten zien. Een leuk en getailleerd overhemd voor mannen met extra lange mouw, bijvoorbeeld van http://mouwlengte7.com

    Leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. how! Niet elke wan wil geen hakken dragen ik ben een jonge kerel van 26 jaar en wil dat wel maar als je het doet worrd je zo na gekeken kijk die is zeker homo terwijl het in mijn geval niet zo is vind het fijn om er mee te lopen maar durf er niet de straat mee op dat is jammer

    BeantwoordenVerwijderen