woensdag 1 februari 2012

Chinezen verven hun honden.


Chinezen en hun honden: het blijft iets moeilijks. 
De viervoeters belanden enerzijds nog steeds op het menu in het land, anderzijds zijn er Chinezen die de raarste verwennerijen overhebben voor hun hond. 

Hondensalons doen dan ook gouden zaken en verzinnen steeds extremere stunts om clienten te lokken. 
De nieuwste mode is de regenbooglook.

Wellicht ook iets voor mensen of aapjes of koeien!!

meer op http://5-five-5.blogspot.nl/

5 opmerkingen:

 1. Ach wat zielig voor die honden kunnen ze zich zelf niet beter zo gek gaan verven.Wat een gekke mensen heb je toch op de wereld honden eten of verven ja dan maar verven maar beter de honden in hun gewone doen laten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaah wat ziellig die hond zijn gewoon zielig en geef ze gewoon hun vacht weer trug dat is gewoon mooier enis niet zielig
  laat honden hond zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. cool gedaan jongens en meiden ik had dat nooit zelf bedacht hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ik vind het ook wel zielig hoor . ze kunnen wel mee doen aan carnaval.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denken die mensen dan echt niet na? Die honden vinden dat zeker niet leuk! Wist je dat een chiwawa het agresiefste hondenras is ter wereld? En weet je waarom? Dat is gewoon omdat ze die zo optutten, en hoe zou je zelf zijn als je moeder je nog op 14 jaar zo zou gedragen "akuchie kuchie ku" Vergeet niet wat voor ons 1 jaar is, is voor een hond 7 jaar, en honden zitten al in hun puberteit op 9 maanden, ik zou dat echt verschrikkelijk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt zielig voor die beestjes, net een reportage gezien op 8. Die eigenaar van dat salon is er dan nog fier op dat hij de zoveelste zaak kan openen. Een regelrechte schande, ik heb er geen andere woorden voor.

  BeantwoordenVerwijderen