dinsdag 31 januari 2012

Ik mis je.
For: Mira v.d. Lingestreek - Lellebel

Fan: Tommie v.d. Lingestreek.

Liefe Mira,

Ik mist je heel errug. Het is hier leuk, maar het sau nog leukerder sein als jei hier bei mei sau sein. Ik mist je swarte hare, je mooie pote, ik mist het spele, het stoeie, het renne. Ik mist dat wei ons fies make. Ik mist het dat wei anderen een beetje opjage en peste. Ik mist het rommele in de bossies, het swemme en de andere ongein. Ik mist je versorgende tong. Ik mist dat je aan mein lippe hang. Ik mist het trekke aan mein ore. Ik mist je kussies. Ik mist je liefe karakter en je mooie leif. Ik mist jau helemaal, daarom sgreif ik je.

Ik hau fan jau fanwege je swarte hare, fanwege je mooie pote, ik hau fan het spele, het stoeie en het renne met jau. Ik hau er fan als wei ons fies make. Ik hau fan jau omdat wei so leuk kunne jage en peste. Ik mist je lievde en het swaffele. Kortom, ik mist je freseleik.

Saterdag hoopt ik om ongeveer 17.00 thuis te kome. Missgien sie ik je dan nog. Anders missgien sondag. Ik beloov jau dat wei het dan heel leuk gaan make. Lekker ons uitlefe en elkaar kussies en likkies gefe. Nou sgat, tot snel.

Lievs,

Je TommieDit is een liefdesbrief van een hond aan zijn favoriete vrouwtje. De schrijver is een Fila Brasileiro en beheerst de Nederlandse taal niet zo goed.

1 opmerking:

  1. Oh wat lief...ik mis jou ook heel erg Tommie!!

    We gaan elkaar gauw weer zien, en voor nu

    Kop op!

    Dikke lik van Mira

    BeantwoordenVerwijderen