vrijdag 6 april 2012

Eerste BH die hangborsten voorkomt.Een nieuwe beha moet het effect van een borstlift nabootsen, dankzij technologische vernieuwingen zou deze ook in de toekomst hangborsten voorkomen. Het kledingstuk kwam onlangs op de markt in het Verenigd Koninkrijk.Vormverlies voorkomen
De Icon-beha van Ultimo zou het meest technologisch geavanceerde ondergoed in de wereld zijn. Het bevat een verborgen band in de cups om voor een maximale lift te zorgen. De microscopische vezels en samengeperst schuim werken om een optimale vorm en contouren te bereiken en het is een lichtgewicht. De beha is het resultaat van twee jaar onderzoek en kostte een fortuin. Maar het meest bijzondere aan dit kledingstuk is dat het vormverlies van borsten in de toekomst voorkomt.

Borstlift
"Deze beha is de eerste die het effect evenaart van een borstlift. Hij is ontwikkeld voor vrouwen van alle leeftijden, vormen en maten. De Icon voorkomt dat jonge borsten gaan hangen, wat momenteel een unicum is. En voor vrouwen die al last hebben van hangborsten zorgt het voor een instanteffect, waardoor je borsten tien jaar jonger lijken, net als bij een borstlift", aldus een woordvoerder van het merk.


2 opmerkingen:

  1. BH's houden het op termijn gaan hangen niet tegen maar veroorzaken het juist. Iets wat zichzelf nooit in stand hoeft te houden, verliest op den duur die draagkracht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vaak is het verslappen van de huid de boosdoener dat borsten gaan hangen. En als je eerst magerder en dan dikker en dan weer magerder wordt, krijg je ook hangborsten. Hoe wil je dat met een BH tegenhouden?
    Ziet er trouwens uit als een pushup BH, en die is er al zo lang..........

    BeantwoordenVerwijderen